in familie, intre normal si extrem

Familia mea este una care adora confortul, siguranta si activitatile de pe langa casa. Dar cum nu exista padure fara “uscaturi”, am aparut in familie eu si var-miu (si cand spun uscaturi ma refer la faptul ca nu ne masuram in kilograme, ci in grame 🙂 ). Dincolo de gluma, pentru a strica linistea familiei si pentru a antrena atmosfera, ne-am capatuit amandoi cu un puternic gust pentru adrenalina, chestii interzise, extreme, exotice. Eu sunt mai mare cu 13 ani ca Laur, asa ca in cele mai multe cazuri nu cedez usor cand vine vorba de o nebunie. De data asta insa m-am lasat prada excentricului si am acceptat o provocare la rapel.

Am gasit un pod de tren, ne-am legat coarda cu responsabilitate, ne-am echipat cu hamuri (ca doar mai sunt si cal in zodiacul chinezesc, astfel ca am pus saua pe mine) si gata pregatiti, ne-am aruncat de la 20 metri.

Prima saritura a fost cu mari emotii. Am incercat sa prind miscarile, sa evaluez pericolul, sa evit accidentele. Intre timp s-au strans cativa curiosi pe pod iar aparatele foto ma urmareau cu atentie, asa ca trebuia sa impresionez prin mobilitate si  curaj, chiar daca in sinea mea nu ma caracteriza nici una nici cealalta.

Ajunsa inapoi printre pamanteni, mi-am dorit iar si iar senzatia din aer. Laudele publicului m-au coplesit, asa ca le-am rasplatit ca atare.  Au urmat inca doua sarituri, dar cu… talente de data asta. Ce mai, deja sunt profesionista:

Saritura 3 este bine de incercat la nervi, cand iti doresti sa te urci pe pereti

La final, am tras concluzia ca rapelul este un sport…murdar, insa foaaarte placut.

Pentru a evita sa te murdaresti, poti folosi manusi, insa var-miu cel nebun nu si-a achizitionat intregul echipament. Daca n-ai prea multe fite, platesti cam 1000 lei pentru echipament (fara a socoti bocancii si hainele, ci doar accesoriile).

Spuneti voi daca nu suntem frumosi foc! Pe de alta parte, rapelul mi-a ajutat coafura sa prinda volum, deci as putea inlocui vizitele la coafor 🙂

6 thoughts on “in familie, intre normal si extrem”

    1. Nu s-a lasat Laur pana nu te-a vazut atarnata de coarda :)) bravo,esti curajoasa,da pe Victor nu l-am vazut,nu s-a incumetat nu? :))

      1. Nu. Motivatia lui a fost ca nu are echipament adecvat (dar eu cred ca ii era frica 🙂 ). S-a multumit sa-mi faca mie fotografii. Dar si asa, atent sa nu mi se intample ceva, a uitat sa foloseasca zoom-ul. Despre mama, ce sa-ti spun? A lesinat cand a vazut pozele…Si asta m-a speriat pana si pe mine, care sunt de neinfrant!!!!

  1. Sunt superbe pozele !!!!
    Iti dai seama daca as face si eu ca tine ce volum as avea la par si nu cred ca ai vrea sa intru asa in birou 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *