3 ani- si inca mai blogaresc!

Ieri blogul meu a implinit 3 ani! Si creste…si creste… 😛 . Imi place uneori sa-l rasfoiesc, sa-mi amintesc pe unde am fost, cu cine, ce noutati am descoperit, ce activitati mai desfasuram. Am observat ca anul acesta am inceput sa fac excursii la foc automat. Vaj incolo, vaj incoace, parca nu mai avem timp sa descoperim zona pe indelete, ca ne urcam in masina si plecam in alta parte. Am hotarat sa ne mai linistim, sa parcurgem distante mai lungi pe jos, sa admiram in voie peisaje si sa cercetam detalii. Sa vad daca reusim! In rest, cred ca prietenii imi sunt inca aproape, chiar daca nu se mai fac “auziti” prin comentarii. Zilele trecute m-a intrebat cineva de ce nu mai vede “forfota” pe blogul meu. N-as sti de ce, asa ca fac un apel: hei, mai sunteti acolo?!? 

8 thoughts on “3 ani- si inca mai blogaresc!”

  1. Poate nu e pentru cine se pregateste, ci pentru cine se nimereste – asa se zice? Eu iti citesc blogul cu mare placere de cate ori postezi. L-am descoperit din intimplare, cautand informatii despre Macin.

  2. Felicitari,descrii asa frumos locurile vazute incit am impresia ca si eu am fost acolo. Imagile postate sunt deosebite, ce mai ,
    dupa ce citesc tot ce postezi nou ramin fara cuvinte.Am impresia ca orce as spune nu e suficient sa descriu ce simt. Inca o data felicitari si La multi,multi ani de “blogareala”!

  3. Aici sunt! Nu am disparut! Si nici nu am de gand. Sunt cel mai mare fan al blogului tau si stii ca-l stiu pe de rost 🙂

    La multi ani! La multi ani! La multi ani!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *