din popas in popas pana la argamum

Am plecat dumineca intr-o directie necunoscuta. Am propus: ba Telita, ba Murighiol, ba Iacobdeal, nu ne hotaram unde sa mergem. Nu ca am fi fost noi in pana de idei, dar eram cu nepoata mea si vroiam sa-i aratam ceva frumos si sa aiba si loc de joaca. Greu de tot de ales ceva interesant pentru un copil. Am hotarat pana la urma sa pornim haotic si vedem noi unde vom ajunge. N-am ajuns prea departe, ca am vazut un lan imens de maci. Am oprit pentru o sedinta foto.

Am plecat mai departe si ne-a venit ideea sa intram la 2 Iepurasi. Nici prin cap nu-mi trecea ca Elia se va distra aici de minune. Si-a facut rapid o prietena si au alergat toata curtea, spre disperarea sora-mii. Fetele au facut si treaba: au hranit porumbeii, au cercetat fiecare animalut si au admirat puii Bambi (de caprioara).

Urmatoarea oprire ne-am gandit sa fie la Lunca. Aici ne-au surprins nuferii infloriti. Eliei i-a placut popasul foarte mult.  A putut cerceta serpi, broaste, gandacei, i-a venit chef de plimbari cu barca si de pescuit.

Am gasit aici suficient loc de joasa, asa ca am facut baloane de sapun si o partida de bedminton.

Am insistat apoi sa mergem la Jurilovca sa ne interesam de vaporasul spre Gura Portitei. Apoi am descoperit o chestie uimitoare: soseaua catre Argamum.  Ultima data cand am fost aici mergeam cam 5 kilometri pe drum de pamant. Acum, acelasi drum este asfaltat si cu 2 benzi. Nu mi-a venit sa cred. Am inaintat sa vad pana unde tine asfaltul. Ce crezi? Mai sunt 2 kilometri de drum negru pana la cetate. `Ete o investitie buna!

La Razelm Elia si-a confectionat o undita si a tinut neaparat sa pescuiasca. A prins un peste mort, pe care l-au batut valurile catre tarm. S-a laudat la toata plaja ca a prins un peste (trasatura de familie).

2 thoughts on “din popas in popas pana la argamum”

    1. Mai, eu am fost la Pelesul ala cred ca 20 de ori cel putin si nu l-am vazut niciodata asa cum l-a vazut apaautrl tau…Ce pot spune in afara de Bravo?!N-ai vazut Pelesul pe dinauntru ca lumea? Trebuie neaparat sa-l vezi! Daca te lasa sa pozezi inauntru prevad ca o sa intri in fibrilatie la cit material o sa ai de pozat. E superb lucrat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *