ne amuzam cu glass deco

Ce este Glass deco? O trusa hobby de la Amos pentru copii care cuprinde 1 contur (negru), 5 culori cu transparenta, 4 sabloane, 2 folii transparente. 

Se folosesc astfel: folia transparenta se fixeaza peste sablon. Se traseaza conturul cu vopseaua neagra (lucru destul de migalos, pentru ca trebuie sa-l trasezi uniform- greut, greut), se umple conturul cu vopsea colorata dupa cum iti trece prin cap, se lasa la uscat peste noapte, timp in care culoarea capata transparenta, se desprinde desenul (greu de tot, se lipeste de degete, de unghii, te apuca nervii- rabdare..rabdare…) si se aplica pe geam sau oglinda. Sincer, mie nu mi se pare chiar o trusa de copii. Doar una “pentru copii”- adica o folosesc parintii pentru amuzamentul piticilor.

Dupa uscare eu am mai aplicat Glitter glue, adica putin sclipici tot de la Amos.

Daca desenul tau scapa de etapa cu dezlipitul, va arata amuzant pe geam. Al meu a starnit hohote amuzate care mi-au dat o stare de bine.

Recomand pentru dezlipire un instrument ca o spatula folosit de regula de pictori. Il gasiti chiar la magazinul Pictorul de pe faleza (bun magazin, voi vorbi despre el intr-un post viitor).

3 thoughts on “ne amuzam cu glass deco”

  1. Multumesc frumos pentru calutul de mare de pe oglinjoara noastra . De fiecare data cand il vad , zambesc 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *