plaja corbu

La iesire din Corbu vezi un panou imens care te imbie spre plaja. La mare ajungi pe un drum drept de placi de beton si o parte de pamant. Plaja nu mai este asa salbatica precum se vehiculeaza. Au inceput sa se dezvolte vilute, terase, constructii care strica peisajul singuratic de alta data.

Departe de a fi o plaja cautata pentru nisipul fin, Corbu este o zona fascinanta, cu mii de scoici care scartaie sub ghete, unele dintre ele in culori uimitoare, si vegetatie uscata. O plaja albicioasa care iti da senzatia ca ai aterizat pe alta planeta. Cred ca am nimerit dupa o furtuna deoarece plaja era plina de melci imensi, intacti. Ne-am adunat si noi cativa pentru un decor marin.

 E drept ca a face plaja pe un morman de scoici nu este o distractie gustata de mine si ma gandesc ca vara, aceasta zona nu ar avea acelasi farmec, dar o plimbare pe malul marii “corbiene” in prag de primavara, cand soarele abia se intrezareste iar vantul puternic te arunca de colo-colo, este o noutate care merita incercata. Antistress natural!

1 thought on “plaja corbu”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *