blog de excursionist si mamica

plaja corbu

La iesire din Corbu vezi un panou imens care te imbie spre plaja. La mare ajungi pe un drum drept de placi de beton si o parte de pamant. Plaja nu mai este asa salbatica precum se vehiculeaza. Au inceput sa se dezvolte vilute, terase, constructii care strica peisajul singuratic de alta data.

Departe de a fi o plaja cautata pentru nisipul fin, Corbu este o zona fascinanta, cu mii de scoici care scartaie sub ghete, unele dintre ele in culori uimitoare, si vegetatie uscata. O plaja albicioasa care iti da senzatia ca ai aterizat pe alta planeta. Cred ca am nimerit dupa o furtuna deoarece plaja era plina de melci imensi, intacti. Ne-am adunat si noi cativa pentru un decor marin.

 E drept ca a face plaja pe un morman de scoici nu este o distractie gustata de mine si ma gandesc ca vara, aceasta zona nu ar avea acelasi farmec, dar o plimbare pe malul marii “corbiene” in prag de primavara, cand soarele abia se intrezareste iar vantul puternic te arunca de colo-colo, este o noutate care merita incercata. Antistress natural!

1 comment

  1. Reply

    Superb articolul,precum si plaja!

Leave a Reply

Your email address will not be published.