8 thoughts on “kamen briag”

 1. ..eu va scriu de la Vancouver – Canada sant nascut in …ZEBIL:cu un respect deosebit pt.MORUZOV si daca vreti sa ma ajutati un pic -tatl lui MM era NICOLAE dar atunci cine a fost SIMEON in a carei scoala am fosy scolit de…bastarzii comunisti !!Ma faceau fiu de bandit ca tatl meu a taiat ceva stuf degeaba la Periprava si asta din cauza lui Oct.1956!
  Daca vreti sa imi datati monumentul eroilor din ZEBIL pt.ca din povestile mamei mele care a lucrat la constuirea acelor cladiri superbe de nivel orasanesc si strabunicul meu LEUCA DOBRE a participat la constructii cu fomduri banesti !!!Multam fain! Santeti din ZEBIL?Am plecat din 1974 si din tara din 1986 revenind in plin dezastru neocomunist dupa altii 10 ani(-doar py. am vedea mormintile parintilor!!!) de atunci vad citeceva schimbindu-se in…bine!!!

 2. As dori sa stiu cum mai e in Bulgaria.
  Mai exact cu ce model de masina ati fost si daca ati revenit cu ea in Romania. 🙂
  Multumesc!

  1. Otilia, eu am strabatut in Bulgaria 700km si nu m-a oprit politia, nu am fost rapit si m-am intors si cu masina acasa, un Opel Astra. Deci …
   Referitor la apa marii, da este foarte limpede, se pot face scufundari iar daca ai echipamentul necesar poti face cu succes si fotografii.

  1. da, apa este foarte limpede si se pot face scufundari. despre fotografia subacvatica nu cunosc detalii, dar banuiesc ca nu exista impedimente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *