InunDonatii pentru cei afectati

Mesaje de la cunoscuti care s-au implicat in campanie:

Situatia inundatiilor devine din ce in ce mai critica, pentru cei afectati deja de inevitabil. Putem ajuta si putem sa NU fim indiferenti la ce se intampla in jurul nostru, si nu neaparat prin bani, ci prin alimente (paine, cartofi, zahar, ulei, faina, etc.), cereale pentru hranirea animalelor si apa potabila, care in mod sigur i-ar ajuta pe cei loviti, sa supravietuiasca.

Donatiile se vor indrepta catre oamenii din Ceatalchioi, Plauru, Patlageanca si Salceni, si in special in satul Patlageanca, cea mai afectata localitate din judet.

Aceasta campanie Online vizeaza bloggerii / posesorii de site-uri din Tulcea si pe cititorii acestora,  fiind sprijinita de Crucea Rosie, locul unde se pot face donatiile.

Si daca acest text nu te-a sensibilizat suficient incat sa iei initiativa si sa te implici, gandeste-te ca diseara, cand tu servesti linistit cina in confortul casei tale, acei oameni dorm in poduri, locul unde inca nu a ajuns apa, si rabda de foame si sete….

http://observator.antena1.ro/eveniment/Inconjurati-de-ape-si-necazuri_14471.html

OBS. Daca aveti mai multi colaboratori, prieteni, va rog dati mai departe si transmiteti sa publice ori sa dea si ei mai departe cunostintelor.

Pentru detalii – 0757454198

Cu stima,

Daniel Nastase – corespondent Antena 1

Liviu Hariton ne da informatii de ultima ora:

in urma unei discutii pe care am avut-o cu directoarea Crucii Rosii din Tulcea, am aflat ca s-a deschis un cont special pentru donații sub formă de bani: în lei, în contul special creat pentru această campanie

RO 96 BRDE 370SV09321283700
deschis la BRD Sucursala Tulcea

1 thought on “InunDonatii pentru cei afectati”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *