prin niculitel

Am vizitat Bazilica martirica. Am mai incercat si alta data, dar era inchisa. Acum am sunat ghidul si am intrat in grup organizat. Am citit despre acest monument ca este unic in Europa. Dezamagirea a fost ca n-am vazut inscriptiile, ci doar exteriorul criptei.

Biserica Sf Atanasie de care am auzit de curand, de pe blogul Info-delta. Soare orbitor!!! Biserica nu era deschisa, asa ca am vazut-o doar din exterior.

Dupa o plimbare prin padure am descoperit un monument inchinat eroilor (1916-1918):

Cateva imagini de pe deal:

Soareeee!!! Ma bucura soarele, dar m-a orbit in aceasta zi!

10 thoughts on “prin niculitel”

  1. Nu sunt ale mele 🙂 Apropo, dar la bisericuta nu ai intrat?

    Lumina dauneaza acelor inscriptii din interiorul criptei. Desteptii de popi, in nebunia lor au introdus lumanari in cripta, chiar le-au lipit de pereti. Ma rog, patrimoniul nu conteaza pentru ei. 😉

  2. Am mai spus si spun in continuare…norocul nostru k te avem pe tine sa ne arati frumusetile Dobrogei noastre dragi…

  3. am aflat de curand. interiorul din pacate nu l-am vazut pentru ca biserica era inchisa. poate cand ma duc sa vad valurile de pamant am mai mult noroc…

  4. frumoasa Bazilica in interior eu a-m vazut-o numai de afara . Era inchisa cand a-m fost eu poate data viitoare o gasesc deschisa.

  5. Nici eu nu am reusit sa vizitez bisericuta din Niculitel, decat exteriorul. Poate am noroc mai mult anul acesta. Despre basilica … am reusit abia a 3-a oara sa o vizitez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *