cariera din isaccea

Peisaj foarte fumos, pacat ca zona este atat de murdara…Mi-a fost greu sa fotografiez printre mormanele de gunoaie, dar am incercat sa le evit si sa va arat imagini frumoase. Totusi, cand am vazut ca unii fac baie acolo…bleah!!

In stanca este sapata o intrare care mi-a starnit curiozitatea de foarte mult timp si de cate ori treceam prin Isaccea intrebam ce este acolo… Mi-a fost cam teama sa intru, sa nu-mi cada vreo piatra in cap. Daca stie cineva, il rog sa-mi satisfaca si mie aceasta curiozitate si sa-mi spuna cat este de mare galeria.

Poate ca se vor lua masuri pentru salubrizarea zonei, ar putea deveni un bun loc de relaxare!

10 thoughts on “cariera din isaccea”

    1. am citit la tine pe blog. ziduri vechi n-am observat, vezi daca nu scrii articole complete?!? πŸ™‚ trebuie sa-mi explici ce-i cu zidurile alea, stii ca m-ai facut curioasa!

  1. vad ca ai fotografiat si tunelul in care se pastra sub supraveghere dinamita:). cnd se dinamita zona,de obicei in jurul orelor 12 circulatia era oprita in ambele sensuri, iar piatra din cariera gaseai berechet in curtile caselor alaturate

  2. numai tu Daniela puteai sa gasesti aceste locuri…si sa ne arati si noua ce se afla in Dobrogea noastra…”bogata” unde ‘BATE VANT SI CRESTE PIATRA”…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *