hotel wels, baltenii de sus

Asezat pe malul Dunarii, intr-o zona foarte interesanta, Hotel Wels satisface si cele mai pretentioase gusturi. Tot ce tine de Wels este la superlativ: servirea, locatia, serviciile de care poti beneficia, confortul. Am cautat mult timp ceva care sa nu fie la locul lui, dar nu am gasit. Am numai cuvinte de lauda si as alege oricand aceasta locatie. Preturile sunt…ca la un hotel de 4 stele, ca doar merita! Nu are jacuzzi, iar proiectul pentru piscina incepe anul acesta, cand se incalzeste vremea, dar servirea este atat de buna, incat acopera aceste doua neajunsuri. Wels este una dintre putinele unitati de cazare despre care spun eu in gluma ca “imi poate crea dependenta”. (Inca nu sunt 100% sigura ca e doar o gluma 🙂 )

Imagini din curte:

Receptia:

Pe holuri

Camerele sunt foarte confortabile.  Fiecare camera are o terasa spatioasa, pe care nu am putut sa o surprind in fotografii.

Baia de la camera matrimoniala este aproape cat o garsoniera, foarte tare!

La club:

Un aparat electric de lustruit pantofii (imi doresc unul si acasa, am inteles ca se gaseste pe la Metro, 100 lei).

Restaurantul

Meniurile sunt delicioase. Recomand sa-ti bei cafeaua aici:

Pe canapea, in fata semineului.

O idee destul de buna pentru o cina perfecta de 8 martie, nu?

5 thoughts on “hotel wels, baltenii de sus”

  1. Mie chiar mi-a creat dependenta 😉 Aici am mancat cel mai bun crap la gratar si desertul specialitatea casei. Pacat ca acum o saptamana era inchis, acum trei saptamani la fel…

  2. noviodunum.ro, multumesc de recomandari, voi incerca data viitoare aceste specialitati. hotelul l-au redeschis saptamana trecuta, am fost primii clienti. sper sa-i mearga bine tot anul!:)

  3. Am trecut şi eu pe la hotel anul trecut, în vară şi am rămas extrem de încântată de servicii (mai ales de servire).Bineînţeles, amplasarea este un alt plus, pe lângă arhitectură.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *