daniela`s weblog a implinit 1 an

Nu stiu cand a zburat timpul. Revad cu placere toate posturile pe care le-am scris si retraiesc momente frumoase. Am creat  blogul pentru a-mi publica in primul rand fotografiile si pentru a impartasi cateva impresii despre locurile pe care le-am vizitat,  despre unele activitati sau  evenimente importante (sau amuzante) pentru mine. Scriu cu sinceritate si cu mare placere fiecare articol.

Preferata mea este categoria “plimbarica“. Incerc sa nu plictisesc cititorul cu detalii inutile sau personale (bine, nu stiu cat imi reuseste), ci doar sa expun anumite informatii  pe care consider ca e bine sa le cunoasca orice turist.

In general scriu despre ceea ce imi place si pentru ca laudele mele sunt foarte convingatoare, unii  cititori m-au mustrat ca fac publicitate. Eu  cred doar ca imi fac cunoscute impresiile, trairile, emotiile, experientele, greselile, pentru ca publicul curios sa le incerce sau sa le evite, dupa caz.

In acest an am publicat 223 articole si am primit 455 raspunsuri de la voi. Pentru mine comentariile pe care le primesc- bune sau rele- sunt o adevarata multumire. Ce satisfactie mai mare poti avea ca blogger decat faptul ca cititorii tai iti destainuie, la randul lor, propriile idei legate de tema articolului? Ce iti poti dori mai mult de la un blog decat feed-back?

Avand in vedere ca Daniela`s Weblog a inregistrat 20822 vizite intr-un an, consider ca munca mea e rasplatita:). E drept ca reitingul a  crescut in urma colaborarii cu InfoDelta.

Sper sa ramaneti alaturi de mine si pe viitor. Va multumesc!

1an1

anblog

 

7 thoughts on “daniela`s weblog a implinit 1 an”

  1. LA MULŢI ANI! Felicitări eşti cea mai tare, mult succes în continuare şi multe, multe plimbărici reuşite. Noi suntem alături de tine.
    Mulţumim pentru ceea ce ne oferi.

  2. La mulți ani și la cât mai multe articole! sa știi ca si mie îmi place cel mai mult secțiunea “plimbărica” și se vede ca te pasionează! iți urez cât mai mulți cititori și multa fericire. mulțumesc pentru tot ceea ce scrii (se vede ca ai talent) și la mai mare.

  3. Noi iti uram cat mai multi ani, cat mai multe articole, cat mai multi cititori, cat mai mult timp dedicat calatoriilor si fotografierii si … multa fericire si sanatate!Iti multumim pentru colaborarea cu noi.

  4. ce fel ai facut a 2 a poza de a iesit asa ca ma impresionat foarte mult? de fapt sunt foarte frumoase amandoua. felicitari si la multi ani pentru blog

  5. multi ani traiasca! mi-am schimbat parola, cred ca ai observat ca nu ai mai putut sa postezi ce-ti trimit pe mess…nu-mi place sa public si iti trimit impresiile mele in particular, pe mess, pe e-mail, dar urarea asta ti-o fac pe blog, uite, ca stiu cat iti plac comentariile!felicitari!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *