in poiana cu bujori

Un loc foarte relaxant, pentru perioadele cand tratamentele antistress nu dau rezultat, sau ori de cate ori vrei sa vezi minunatiile “de mai” ale naturii. Pentru mine, a fost o oaza de energie pozitiva, pe care vreau sa o impart cu voi:

bujori

 

Poienita am descoperit-o pe Dealul Mare (dupa Somova), dar am inteles ca mai exista minunate exemplare la Telita. Aici te incearca momente sublime pe care sigur vei vrea sa le retraiesti. Asa vreau si eu acum, cand ma pregatesc sa revad poienita cu bujori descoperita ieri…

6 thoughts on “in poiana cu bujori”

  1. Chiar arata ca un mic paradis, zona este radiata , dar nu radioactiv, ci de radiatii de relaxare, energie, si buna dispozitie.Grabiti-va sa mergeti sa-i vedeti ,si asta din cauza inconstientei celor care smulg din radacini bujorii si pleaca acasa cu bratele pline desi ei merg in zona pentru frumusetea data de aceste minunate flori,ei nu fac altceva decat sa fure si sa distruga frumusetea naturii de care trebuie sa ne bucuram toti. Pentru a duce doua zile de frumusete la ei acasa inconstientii ne priveaza pe noi ceilalti de placerea, bucuria de a vedea in fiecare an spectacolul feeric al naturii.

  2. Frumoase fotografii ! Daca mai ai altele din Dobrogea, in special din arii protejate, ex. din Padurea Babadag si poti sa mi le trimiti ?! In general ma intereseaza ecosistemele forestiere si de silvostepa vechi !

    Cu prietenie,

    Petru

  3. Domnule Petru, va recomand rasfoirea categoriei “plimbarica”, pentru ca am foarte multe poze din Dobrogea. M-ar interesa cum anume folositi fotografiile daca vi le trimit pe mail, pentru ca de regula le semnez si tin sa se precizeze sursa de unde au fost culese.

  4. ma intereseaza foarte mult cum ajungi la poenitele cu bujori de pe dealul mare de la Somova. poti sa faci un traseu detaliat sau sa ne spui despre cineva care stie acest traseu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *