cumparaturi la colet

ce nu ne impresioneaza pe noi, femeile, cand vine vorba de cumparaturi?este de ajuns sa iei o revista in care primesti un catalog Yves Rocher. Rasfoindu-l, este imposibil sa nu te atraga vreun produs: o crema, un parfum. cam scump dar firma iti ofera si un cadou la o comanda de 100 lei si te scuteste de taxe postale. cadouri, reduceri??? ok, deja esti ca hipnotizata. iti faci o lista cu produsele care te incanta. a doua zi iti consulti si colegele de birou. evident, fiecare o incanta pe cealalta si astfel Yves Rocher a mai castigat 5 clienti. astepti trei saptamani si primesti coletul “pregatit in Franta”. bucuroasa de produse, fiecare colega isi lauda “marfa” de parca ne-ar plati cineva pentru reclama. te incanta si produsul comandat de colega. consulti catalogul pe care ti-l trimit in colet cei de la Yves. noi cadouri, noi surprize. cum sa rezisti? la o comanda de 100 lei primesti gratis un set de genti de voiaj! faci o noua comanda, normal, ca doar meriti un rasfat. primesti coletul cu un nou catalog in care te asteapta noi cadouri…si tot asa.

colega de serviciu vine si ea cu un ghid de bucatarie la care se face comanda prin posta. un biblioraft cu retete usoare si delicioase. pai daca si l-au comandat colegele, poti tu sa ramai fara ghid? si faci comanda.  

pe internet gasesti cursuri prin corespondenta si nu se poate ca vreunul sa nu-ti starneasca interesul. il comanzi, ca doar trebuie sa fii mereu informat.

si uite asa, iti lasi salariul de bugetar la posta.   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *